"When I was a young man, I worked for a large importing company in New York. At that time I was in love with a pretty girl, and she told me that she loved me,too. About two months before we got married I had to go to England. I left my girlfriend in New York and promised to write to her. She said that she'd wait for me. I had to stay in England longer than I'd planned, but finally i was ready to go back to new yourk. Just before my trip home, I had bought a very expensive diamond ring. It was a present for my future wife.

"On my way home to New York, I read in the morning paper that my girl was marrying another man. It made me so angry that I threw the ring into the sea."

"A few days later when I was in a restaurant in New York, fish was served. While I was eating it, I felt something hard in my mouth. What do you think it was?"

"The diamond ring!" cried the friends.

"No," said the old gentleman, "it was a fish bone."

Why did he have to leave that place?

1

Ответы и объяснения

2012-12-20T14:43:52+00:00

Когда я был молодым, я работал на большую компанию импорта в Нью Йорке. В это время я был влюблен в красивую девушку, и она сказала мне что любит меня тоже. Около двух месяцев до того как мы поженились я был в Англии. Я оставил мою девушку в Нью Йорке и обещал написать ей. Она сказала что будет ждать меня. Я должен был остаться в Англии дольше, чем я планировал, но в конце концов я был готов вернуться в Нью-йорк. Незадолго до моей поездки домой, я купил очень дорогой бриллиантовый перстень. Это был подарок для моей будущей жены. 

"По дороге домой в Нью-Йорк, я прочитал в утренней газете, что моя девушка выходит замуж за другого мужчину. Это заставило меня так рассердился, что я бросил кольцо в море".
"Через несколько дней, когда я был в ресторане в Нью-Йорке, рыба была подана. Пока я ел её, я почувствовал что-то твердое во рту. Что Вы думаете это было?"
"Кольцо с бриллиантом!" воскликнул один из друзей.
  "Нет", сказал старый джентльмен, "это была рыбья кость".
Почему он должен покинуть это место?