1) Choose the correct iteam.

1. .... wanted to go there? a)Why b)Who c)When
2. He is going .... the poem. a)learn b)learns c)to learn

3. - Who wants to dance?

- The girls .... . a)do b)wants c)want

4. It is .... beautiful room in the house. a)more b)most c)the most

5. Who .... history? a)does study b)do study c)studies

6. Michael looks older .... his friend. a)than b)then c)-

7. .... have got a dog. a)Orlovs b)The Orlovs' c)The Orlovs

8. Is she in .... first form? a)a b)the c)-

9. Granny .... make cakes every day. a)don't b)isn't c)doesn't

10. Once there lived .... funny elephant. a)a b)an c)the

2) Fill in 'S or S'.

1. The sportsmen... bags are in the room.

2. I have got a friend. My friend... uncle works in London.

3. I have got two friends. My friend... parents work in Moscow.

4. Mary isn't Mr Smith... sister.

5. Sport is the Smith... dog.

3) Write a tag for each sentence.

1. We have got a lot of juice, .....................................................?

2. You can't go there, ................................................?

3. There is some apple juice, ..........................................?

4. It is an apple, ......................................?

5. The apples were nise, ..................................?

1

Ответы и объяснения

2012-12-08T11:57:50+00:00

Это Проверенный ответ

×
Проверенные ответы содержат надёжную, заслуживающую доверия информацию, оценённую командой экспертов. На "Знаниях" вы найдёте миллионы ответов, правильность которых подтвердили активные участники сообщества, но Проверенные ответы - это лучшие из лучших.

1) 1- b. 2- c. 3- c. 4- c. 5- c. 6- a. 7- c. 8- b. 9- c. 10- a.

2) 1- sportsmens'. 2- friend 's. 3- friends'. 4- Mr Smith's. 5- the smiths'.

3) 1- haven't we? 2- can you? 3- isn't there? 4- isn't it? 5- weren't they?