Бесплатная помощь
с домашним заданием!

80% вопросов получают ответ в течение 10 минут

Задать вопрос

Скачать на телефон

Android iOS

Задание

следить

Ответы и объяснения

В дикій природи слони існує всього два види слонів африканський і індійський, які мешкають в Африці і на півдні Азії. Вважається, що африканський слон більший за індійського. Слони це дуже великі тварини, масою до 7 тонн.

Живуть слони 70-80 років. Слони харчуються їжею рослинного походження, і з’їдають за день слонові приблизно 225 кг корму. Дорослі слони воду п’ють за допомогою хобота, Спочатку віни втягують воду в хобот і закривають його, потім підносять кінчик хобота до рота й видувають туди вміст, а от маленькі слоненята п’ють воду ротом.

Слони багато мандрують у пошуках води та їжі.


Аватар пользователя motilok2001 Motilok2001 Спасибо (4) Оценка: 4, Голосов: 4
нарушение!

Добавить комментарий

Так мені доводилося бачити живого слона.Слон дуже велика тварина.Він має довгий хобит.Слона можна побачити в цирку або в зоопарку.Ця тварина живе в Африці,Індии та Азіи.В моєму місті слонів я можу побачити в зоопарку,або в цирку.Ось що я знаю про цю тварину.

Аватар пользователя Senyoritta Senyoritta Спасибо (2)
нарушение!

Добавить комментарий

Не нашли то, что искали?

Задать вопрос